Márkakommunikáció

  Hyundai - Kona influencer kampány  

A Hyundai Kona bevezető kampányának online koncepciójában a márka három fő jellemzőjéhez kerestünk influencereket, akik egy látványos bemutató rendezvényt követően fél évig a social média különböző felületein osztották meg Konás élményeiket a követőkkel és a közönséggel.

  Weber NEON bevezető kampány  

A Weber 7 éves fejlesztése után piacra került, forradalmian új NEON  termékcsaládja foszforeszkáló tulajdonságú vékonyvakolatot, festéket és fugát kínál a kreatív építészeknek.

Az új almárka tenderen elnyert bevezető kampányában nagyszabású termékbemutató show, online, outdoor, instore és PR megjelenések szerepelnek.

  MOL Motoros Family  

A MOL Motoros Family blog tartalomgyártása mellett a hozzá kapcsolódó Youtube és social media contentek tervezését és kivitelezését is cégünk végezte, illetve a megjelenéseket koordinálta. 

  Metro - Sirha stand  

A Sirha Budapest nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon a Metro számára tervezett 900 négyzetméteres standon a cég leginnovatívabb szolgáltatásait és termékkínálatát mutatta be a látogatók számára. 

Az interaktív digitális elemekkel és főzőshowval tarkított eseményen a 9 részből álló standrendszer a Metro egyes szolgáltatási területeit mutatta be látványosan.

  Harman stand  

Ügyfél/rendezvény jellege:

 

Harman/ Állásbörze megjelenés

Helyszín:  

Papp László Budapest Sportaréna

 

Az új munkaerő toborzását megcélzó megjelenés a Harmant mint széleskörű termékeket előállító márkát mutatta be a fiataloknak különböző interaktív aktivitásokkal. 

A rendezvényen a stand elnyerte a Legegységesebb megjelenés díját.

  Auchan stand  

Ügyfél/rendezvény jellege:

 

Auchan / HVG Állásbörze

Helyszín:  

Papp László Budapest Sportaréna

 

Az Auchan saját kávézója ihlette a HVG Állásbörzéjére készített látványos standot, ahol a HR-es kollégák ajánlatait meghallgatva kávéval és croissant-nal vendégeltük meg az érdeklődőket.

 

A rendezvényen a stand elnyerte a Leglátványosabb arculati megjelenés díját.

  MOL Group stand  

Ügyfél/rendezvény jellege:

 

MOL Group / MPK stand

Helyszín:  

Régiós kiállítások

 

A MOL Groupnak készített, többszörösen díjnyertes standon Németország, Lengyelország és Olaszország műanyagipari kiállításain mutatta be a vállalatcsoport a fókuszban lévő termékeit.

Az innovatív, letisztult design elegáns miliőt teremtett a MOL Group értékeinek és jövőbemutató termékeinek megjelenítésére.

KAPCSOLAT

Cím: 1118 Budapest, Pannonhalmi út 36.

E-mail: info@xtrm.hu

Telefon: +36 1 248 3120

Fax: +36 1 248 3121

KÖVESS MINKET!

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

RÓLUNK

 

REFERENCIÁINK

 

EVENT APP

 

SZAKÉRTŐINK